CAPITOL 106,5 fm

Човекот треба да слуша музика, да чита поезија и да гледа убава слика секој ден во својот живот!
Музиката создава задоволство без кое душата неможе да живее!

ЗА НАС

Музиката е храна за љубовта...
Зрачиме на фрекфенција 106,5 MHZ FM стерео. Студиото се наоѓа во Козле и е меѓу најголемите и најубавите студија во Македонија.
На 200 м2 сопствен деловен и наменски простор се реализира магијата наречена
CAPITOL FM радио. Антенскиот систем се наоѓа на средно Водно со што се овозможува  квалитетен прием во целокупното Скопско подрачје и многу пошироко.
CAPITOL FM  работи со професионална екипа. Рекламните спотови се снимаат со познати гласови на тв и радио лица како и актери. Бројот и точно определениот термин на рекламите секогаш е императив. Во програмата на CAPITOL FM  со успех се рекламираат голем број фирми кои своите реклами ги продолжуваат по своја желба.
По стилот и изборот на музиката CAPITOL FM   е единствена радио-станица во Скопскиот етер. Како музичко радио емитуваме музика од разни жанрови:

-
Најдобрата музика од 4 декади рок и поп музика;
-
Филмска музика;
-
Рок класика;
-
Dance музика;
-
Рок балади;
-
Hot Stuff Love songs;
-
Балкане мој...

Слушајте
CAPITOL FM и уживајте во нашата музичка програма!!!
НАШИТЕ ПАРТНЕРИ

ГАЛЕРИЈА

Без музика животот е грешка...

КОНТАКТ

Музиката му дава крила на умот ...
Тел: 02 609 22 11
Фаx: 02 609 22 11
Моб: 075 202 525
Т.р.д. Капитол фм д.о.о.е.л.
Ул. Козле 12/1
Скопје, Р.Македонија
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form